jueves, 21 de octubre de 2010

menú du jour: aujourd'hui...



crêppes!
ja sabem que és un tòpic topiquíssim però volem encetar l'apartat de cuina amb una recepta _ FBEiACIcN (Fàcil, Bona, Eficaç i Abastable per Cuiners Inexperts com Nosaltres)!

Les crêppes com bé sabeu donen per molt, es poden fer dolçes o salades i els ingredients van a gust del consumidor. Aquí les més conegudes per als infants són les dolces, fetes amb nocilla o nutella (aquí és impossible trobar nocilla!) i la crêppe chantilly, que és la crêppe farcida de nata i sucre.
Pel què fa a les crêppes salades nosaltres us proposem de fer-les amb pernil dolç i formatge o amb varietat de formatges, boníssima! també per a qui li agradi la sobrassada, la formatge amb sobrassada pot ser una bona combinació o fins i tot un dia i vam colar un ou ferrat! molt bo també!

Recepta per la pasta de crêppes per a quatre persones

- 250 cc. de llet
- 4 ous
- una mica de sal
- 200 gr. de farina
- 40 gr. de mantega
- 1 cullerada de sucre (per a crêppes dolces)
i per qui vulgui una miqueta de vainilla!

 eh! Voilà! bon appettit!

1 comentario:

  1. M'encanta la secció cuina. La propera recepta _ FBEiACIcN: panellets. M'han de passar una recepta que promet.
    Per cert, la samarreta és el millor.
    Les creps les farè el cap de setmana, ja us diré.

    ResponderEliminar